Red Carpet: Screen Actors Guild Awards

Deze periode bovengemiddeld veel posts van mij over de rode loper, want zoals gezegd: het is Award Season! Afgelopen zondag werden de Screen Actors Guild Awards uitgereikt. De Screen Actors Guild Awards zijn film- en televisieprijzen die sinds 1995 jaarlijks uitgereikt worden door leden van de Screen Actors Guild. De nominaties worden aangeduid door 4200 willekeurig gekozen leden van de Screen Actors Guild, de winnaars worden verkozen door alle leden van de vakbond. Ik heb mijn zes mooiste en/of opvallendste jurken uitgekozen:

Camila Alves, de vrouw van Matthew McConaughey, droeg een paarse gedrapeerde jurk van Donna Karan Atelier. De kleur staat haar prachtig. Reese Witherspoon droeg een witte jurk van Giorgio Armani. Ik vind de jurk haar mooi staan, maar toch vind ik hem niet heel bijzonder.

Danielle Brooks, een actrice uit ‘Orange is the New Black’, bewijst dat je geen size zero hoeft te hebben om er super uit te zien. Ze draagt hier een jurk van Christian Siriano (winnaar Project Runway seizoen 4). Lupita Nyong’o heeft een jurk aan van Elie Saab. Ik twijfel nog steeds of ik hem nou mooi moet vinden of niet. Opvallend is de jurk in ieder geval zeker!

De Big Bang Theory actrice Kaley Cuoco slaat nogal eens de plank mis op de rode loper. Dit keer vond ik dat ze er wél leuk uit zag. Eenvoudig en elegant. Dit is een jurk van Romona Keveza. Emma Stone stelt mij nooit teleur. Ze ziet er altijd weer modern en origineel uit. Dit keer draagt ze een smoking-jurk van Christian Dior Couture. Erg leuk!

Wat vinden jullie er van?

Bron foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 foto 6

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s