Inspiratie: Get the Oversized Look!

Ik ben een groot fan van oversized kledingstukken. Mijn kast zit behoorlijk vol met oversized truien, blouses en shirtjes. Het moet bij je passen, maar ik kan in de winkel niet van de oversized items afblijven. Wel vind ik het het mooist, wanneer je een oversized kledingstuk combineert met een strakke (skinny) broek. De outfit moet niet een complete slobberoutfit worden. Mijn gevoel bij het dragen van oversized kleding is dat het een fijn comfortabel gevoel geeft en daarnaast vind ik het classy en hip staan. 🙂 Ik heb een aantal foto’s bij elkaar gezocht ter inspiratie!

Oversized blouses
Een van mijn favoriete oversized kledingstukken is de blouse. Ideaal om casual te dragen, maar ook makkelijk te transformeren naar een chique outfit, met mooie sieraden, horloge en pumps of ballerina’s.

Oversized truien en vesten
Oversized truien geven een comfortabele, warme cosy en casual uitstraling. Ik vind oversized truien het meest geschikt voor in je vrije tijd.

Oversized shirtje of blazer
Dan hebben we nog de oversized shirtjes. Ik heb verschillende effen kleuren in mijn kast. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld een statement ketting. Een andere leuke variant van een oversized item is de blazer! Deze ontbreekt nog in mijn garderobe.

Ook een fan van oversized kledingstukken? Of is het juist niks voor jou?

Advertenties

10 thoughts on “Inspiratie: Get the Oversized Look!

  1. Jaa ik ben ook een grote fan van de oversized kledingstukken! Als je deze juist combineert dan staat het geweldig en gelukkig hangen de winkels er op dit moment vol mee 🙂

    Like

  2. Ik vind de oversized truien mij wel leuk staan, maar ik kreeg laatst een oversized blouse van mijn zusje en voelde me er niet lekker in.. alsof ik heel breed was of zo! En dan blijft er niets over van mijn toch al korte benen.. 😉 . Ik ben het wel volledig met je eens dat je het moet combineren met een skinny omdat je anders inderdaad wat slonzig/flodder overkomt.

    Like

  3. Grappig, vroeger moesten mijn kleren altijd strak zitten. Hoe strakker, hoe geweldiger ik het vond. Nu vind ik oversized juist heel mooi en trendy staan. Ik draag graag een wat wijdere trui of een fijne oversized blouse.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s