OOTD #7 My Christmas Party Outfit!

We zijn al over de helft met kerst, maar toch wil ik jullie nog een hele fijne tweede Kerstdag wensen! Ik vind het altijd de moeite waard om een leuke outfit aan te trekken met deze feestelijke dagen. Dit jaar heb ik gekozen voor deze outfit. Het jurkje hing al een aantal maanden in mijn kast. Ik heb in mei een grote bestelling met jurkjes gedaan bij Zalando. Ik had er namelijk een nodig voor de bruiloft van een goede vriendin van mij. Ik heb toen gekozen voor een jurkje van Dept. Dit jurkje van Even & Odd (ik kende het merk niet) heb ik ook gehouden, omdat ik het een erg leuk feestjurkje vind.
Het jurkje heeft een zwart onderrokje en daar overheen een kant-achtig goud glinsterend rokje. Verder koos ik voor mijn zwarte smokingblazer, een statement ketting, een zwarte panty en mijn fijne zwarte enkellaarsjes met gouden gespjes. Uitermate geschikt voor kerst, dacht ik zo!

Smoking Blazer – H&M
Jurkje – Even & Odd (Via Zalando)
Panty – Action
Enkellaarsjes – New Look
Ketting – H&M
Horloge – Oozoo

Hebben jullie nog iets speciaals aangetrokken met de kerst?

14 gedachten over “OOTD #7 My Christmas Party Outfit!

  1. Ohh jij moet het vast heel koud hebben gehad tijdens het maken van deze outfit foto’s haha. Wat grappig ik dacht dat je een rok droeg maar het is een jurkje hih, wat staat hij je leuk!

    Like

    • Haha! Dat was inderdaad errrg koud, maar alles voor de foto he 😉 Het lijkt inderdaad alsof het een apart rokje is, maar er zit een elastiek boven en daar aan vast zit het hemdje.

      Like

Plaats een reactie