Shoplog #4 November & December

Hierbij een overzicht van mijn aankopen de laatste twee maanden!

Chelsea Boots – Luca (€20,00)
In mijn laatste OOTD kwamen ze al voorbij, mijn bruine Chelsea boots! Ik heb de boots gevonden bij Luca in Enschede. Achterin de winkel staan aardig wat schoenen met een fijn prijsje. Tot mijn grote vreugde ook flink wat soorten Chelsea boots. Uiteindelijk heb ik deze mee genomen, ik vind het leuk dat deze schoenen details met gaatjes hebben op de hak en de neus.

Denim blauwe jeans – H&M (19,95)
Onlangs heb ik sinds lange tijd weer eens een bestelling gedaan op H&M.nl. Dit keer was het een vrij saaie bestelling, ik had namelijk alleen maar verschillende soorten spijkerbroeken in verschillende maten besteld. Ik zocht namelijk een fijne denim blauwe spijkerbroek, omdat mijn vorige niet meer zo mooi is. Ik had ook al gekeken in de winkel van H&M, maar ik vind de spijkerbroeken-afdeling vaak een puinhoop en ik kan nooit de goede maat vinden. Uiteindelijk is het onderstaande broek geworden:

Adidas Sneakers – (€ 30,00)
Jaa, weer een item om van mijn wishlist af te strepen: ik heb eindelijk een paar leuke sneakers gevonden. En niet eens in een winkel, ik was onlangs bij een goede vriendin van mij. Ze vroeg of ik misschien belang had bij deze Adidas schoenen omdat ze deze schoenen eigenlijk bijna niet aan heeft gehad. Ik heb ze gepast, vond ze heerlijk zitten en ik vind de kleuren ook erg leuk dus ik heb ze graag van haar overgenomen!

Fluffy Vest – Primark (€15,00)
De fluffy trend vind ik persoonlijk een hele leuke! Bij de Primark vond ik mijn eerste exemplaar. Hij bevalt me erg goed, ik vind de kleur mooi en hij zit heerlijk zacht en warm.

Chelsea Boots – Van Haren (€29,95)
Bij de van Haren liep ik tegen deze laarsjes op. Eigenlijk Chelsea Boots, maar dan met een hakje eronder. Ik vind ze zo leuk omdat ze stoer en netjes tegelijk zijn. Makkelijk om te combineren. Ik ben ook benieuwd of ze leuk staan onder een rokje of jurkje, dat moet ik nog even gaan proberen. Nu is mijn Chelsea Boot collectie wel compleet.

 Clutch – Van Haren ( van €9,95 voor €5,00)
Toen ik de laarsjes wilde afrekenen, bleek dat het tweede artikel voor de helft van de prijs was. Ik ben toen nog even verder gaan zoeken, ik vond geen tweede paar schoenen maar wel deze leuke clutch! Ik zie hem helemaal voor me gecombineerd met een leuk zomerjurkje op een feestje of bruiloft.

Dat was mijn shoplog voor de maanden november en december! Wat vinden jullie van mijn aankopen?

9 gedachten over “Shoplog #4 November & December

  1. Je adidasjes zijn tof! En heerlijk, zo’n warm vest. Je clitch lijkt me inderdaad handig voor een feestje/bruiloft, ik loop altijd met mijn grote cowboysbag te zeulen!

    Like

Plaats een reactie