De Fluffy-trend

Een trend die de afgelopen maanden echt booming is geworden: de Fluffy vesten, truien en jassen. Ik heb vrijdag mijn eerste exemplaar aangeschaft bij de Primark en ze gaan daar werkelijk als warme broodjes over de toonbank. Ik was al twee keer eerder even langs gefietst om te kijken naar een vest of trui. Telkens waren alle maten 38 en 40 uitverkocht van de vesten die ik leuk vind. Dit keer had ik geluk en ik ben er enorm blij mee!

Elk merk, elke modeketen heeft momenteel wel een paar gave varianten in het assortiment. Shop bijvoorbeeld de volgende truien en vesten:
(De middelste heb ik dus afgelopen vrijdag zelf gekocht)

Van links naar rechts:
Paars vest – Object (€49,95)
Gebroken wit vest – Primark (€15,00)
Roze trui H&M (€19,99)

Gisteren ging ik lunchen met mijn moeder in de stad. Het viel me echt op dat heel veel meiden en vrouwen momenteel een fluffy vest, trui, gilet of jas dragen. Superleuk!

Het heeft ook alleen maar voordelen: ze staan leuk, ze voelen lekker zacht aan en ze zijn heerlijk warm. Toen ik in de Primark was, riep een vrouw: ‘In deze trui kan ik wel wonen!’ en zoals mijn vriendin pas zei: ‘Als ik deze trui draag, ga ik mezelf de hele dag aaien’. 😉 Deze trend mag van mij nog wel even aanblijven. Daar komen we de winter wel mee door!

Ook zo’n fan van fluffy kleding?

19 gedachten over “De Fluffy-trend

  1. Heerlijk zijn ze! Ik kon bij primark niet slagen, toevallig vorige week een mooie donkerblauwe met gekleurde glinsters erin gekocht bij de Luca (zit aan de Heurne). Voor een gilet kon ik niet slagen, zaten allemaal niet zoals ik wilde. Nu heb ik stof gekocht en gaat mijn moeder er zelf een voor me maken 🙂 dan ben ik een ijsbeertje en ga ik mijn gilet ook de hele dag aaien hihi

    Like

    • Luca is een goede en goedkope winkel om te neuzen naar iets leuks, vond er afgelopen vrijdag bruine chelsea boots 🙂 Handig hoor, als je zo’n moeder hebt die kleding kan maken! Ben benieuwd!

      Like

      • Heel veel spullen daar zijn het net niet, maar af en toe zitten er mooie dingen tussen. In Gronau bij dezelfde winkel heb ik een paar jaar geleden ook superleuke en goedkope laarsjes gekocht 🙂
        Je ziet het resultaat vanzelf wel! Ze gaat ook nog een rokje maken van donkerblauw wol.

        Like

  2. Pingback: Shoplog #4 November & December | Kloffies

  3. Pingback: Shoplog XL #5 Januari en Februari | Kloffies

Plaats een reactie