Red Carpet: Het Gouden Televizier-ring Gala 2014

Ok.. ik weet dat de insteek voor mijn blog haalbaar en betaalbaar is, maar af en toe wil ik wel een uitstapje gaan maken naar wat er gedragen wordt op de rode loper. Ik vind het leuk om dit in de gaten te houden. Op mijn computer staat een inmiddels uitpuilende map met plaatjes van jurken die ik prachtig vind. Ik ben van plan een blog te maken n.a.v. grote evenementen zoals de Oscars, Emmy’s en Grammy’s. In Nederland is er eigenlijk maar 1 gala per jaar wat er een beetje toe doet en dat is het Gouden Televizier-ring Gala. Ik zat er gisteren klaar voor, want ik hou er van!

Het is altijd erg lastig om goede foto’s te kunnen vinden van wat er gedragen is wanneer er een mooi rode loper evenement in Nederland gehouden is. Al helemaal lastig is om de ontwerper van de jurken te achterhalen. Dit zijn in ieder geval mijn favoriete jurken van deze avond!

Dit is mijn top 2. Chantal Janzen droeg een mooie strapless jurk in lichtblauw/turkooise kleur. Ik vond de jurk haar prachtig staan. Angela Schijf droeg een leren jurk van de Nederlandse ontwerper Tony Cohen.

Johnny de Mol nam voor het eerst zijn vriendin Shima Kaes mee. Ik vond dat ze er stijlvol uitzag in een deze witte jurk. Nicolette Kluijver zag er prachtig uit, knap dat je er hoogzwanger nog zo glamorous uit kan zien!

Renate Verbaan droeg een jurk van Elie Saab. Ik vind dat ze er altijd erg stijlvol uit ziet en deze keer is geen uitzondering! Lauren Verster droeg een felrode jurk met een hoge split. Het is een gewaagde keuze, maar ik vind dat ze de jurk goed kan hebben. Wat ik wel jammer vind, is het slordige kapsel erbij. Dat haalt de outfit toch wat naar beneden.

Wat vinden jullie van deze jurken?

(Bron: foto’s Angela Schijf, Nicolette Kluiver, Lauren Verster: Fashionnewz.nl
foto’s Chantal Janzen, Shima Kaes: ANP
foto Renate Verbaan: Instagram)

Advertenties

9 thoughts on “Red Carpet: Het Gouden Televizier-ring Gala 2014

  1. Die van Chantal vond ik ook prachtig, die van Angela stoer maar ook echt gala en die van Renate vind ik niet mooi. Volgens mij heeft Lauren haar haar eigenlijk altijd zo, het zou inderdaad wel veel sjieker geweest zijn als ze het mooi opgestoken had ofzo.

    Like

  2. Chantal Janzen lijkt (of haar styliste) goed te weten wat ze moet dragen qua model en kleur.
    Ik kijk wel eens naar Atlas op TV en dat presenteert Lauren Verster. Ook daar erger ik me aan haar immer slorige haar.

    Like

  3. Pingback: De mooiste jurken van 2014! | Kloffies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s