Mijn wensenlijstje voor de herfst!

Dit is mijn wensenlijstje voor deze herfst. Helaas zijn onlangs zowel mijn laptop als mijn mobiel gecrashed.. dus voorlopig heb ik niet veel geld over om flink te gaan shoppen. Voorlopig zal het dus nog vooral bij wensen blijven.. 😉

1. HUB Vermont cognac schoenen

Deze schoenen staan het allerhoogst op mijn lijstje, deze schoenen ga ik ook zeker nog wel halen voor deze herfst/winter, alleen zijn ze niet goedkoop. (€114,95) Door de kosten voor de nieuwe laptop en telefoon is deze aankoop al een tijdje uitgesteld. Ik vind ze zo gaaf, de kleur past bij heel veel outfits, ze lopen heerlijk en ze zijn lekker warm. Ik heb het vorig jaar gedaan met een nepversie maar het verschil is toch wel duidelijk te zien in dit geval.

2. de Parka

Dit model jas is momenteel erg populair. Er hangen bij elke winkelketen wel een paar soorten van deze parka’s. Ik vind het een erg stoer model en heel erg leuk voor de herfst en winter. Ik heb al een paar jassen gepast bij de Berschka en Primark, maar helaas waren de mouwen weer te kort. (loop ik weer tegen mijn lange-armen-probleem aan) Nog even verder zoeken dus!

3. Leren shortje

Ook zo’n item waar ik al een langere tijd naar op zoek ben: een leuk (nep)leren shortje. Ik vind dit echt superleuk staan met een zwarte panty en enkellaarsjes. Ik had vorig jaar een hele leuke gepast bij de Vero Moda, maar deze was net niet meer in mijn maat. Ik heb ook al verschillende soorten gepast van de H&M maar deze vond ik weer niet mooi zitten.. dus dit blijft voorlopig ook nog een echt ‘wensitem’.

4. High waisted jeans

De high waisted jeans is in korte tijd erg populair geworden. Ik moest er even aan wennen, maar ik vind dit model jeans inmiddels superleuk, vooral gecombineerd met een blouse. Ook voor dit item geldt dat ik nog niet hét goede paar jeans heb gevonden. Daarnaast is het ook wel handig om mijn buikje eraf te trainen, want dat valt wel extra op als je een high waisted jeans aan hebt. 😉

5. Adidas of Nike sneakers

Last but not least, zoek ik al een tijdje naar een paar leuke gekleurde Nike of Adidas sneakers. Ik heb een heleboel schoenen, maar stom genoeg al een tijd geen goede schoenen meer waar ik een lange tijd op kan lopen. Als ik straks de HUB’s ga kopen is dat probleem voorlopig opgelost, al vind ik de HUB’s wel echt schoenen voor de herfst en winter. Ik heb ook al meerdere varianten aangepast maar merk dat ik behoorlijk kieskeurig ben wat betreft sneakers, ik vind dat de kleurtjes leuk moeten zijn, ze vooral ook erg lekker moeten zitten en het model bij me moet staan. Tot nu toe dus nog niet geslaagd om de perfecte sneakers te vinden.


Hebben jullie nog items op je wensenlijstje staan? Of items waar je al een tijd naar op zoek bent?

16 gedachten over “Mijn wensenlijstje voor de herfst!

  1. Wat een leuke wishlist! Vooral de parka jas en de schoenen vind ik erg leuk. Het leren shortje vind ik erg gewaagd en ben wel benieuwd hoe je die wilt gaan combineren. Sportschoenen daar zou ik nog aan moeten wennen als jij die draagt. 😉

    Like

    • Thanks 🙂 dat is inderdaad het probleem met die sneakers, als ik ze aan heb denk ik weer.. dit past niet bij me! 😉 Maar heb toch wel een keer wat betere loopschoenen nodig (ook voor de zomer).

      Like

      • Heyy!! Nice wishlist!!! Als eigenaar van zowel een leren short als een highwaistbroek, kan ik zeggen dat ik ze allebei aanraad! Alleen heb ik de short veel minder vaak aan: het is nou niet bepaald schoolwear 😜!
        Maar spaar ze nog even!! Xx

        Geliked door 1 persoon

  2. Leuke items! Een parka heb ik al, maar dan een zwarte. Ik ben ook al tijden opzoek naar sneakers, maar kan niet slagen! Heb al een paar keer een artikel teruggestuurd naar Zalando en Sarenza. Nika Air Thea’s vond ik prachtig, tot ik ze in het echt zag… Dus ik zoek dapper verder!

    Like

    • Ik heb dat dus ook met de sneakers, heb al een aantal keren wat besteld maar als ik ze dan aan heb denk ik.. mwahh deze toch niet. Maar ik wil inderdaad ook nog niet opgeven! 😉

      Like

  3. Mooie wishlist Inge! Ik heb laatst ook HUB schoenen gepast!! Maar ben er nog niet echt over uit of ik ze bij mij vind passen.. Wil sowieso nog chelsea boots!

    Als je een keer wil winkelen (en weer geld hebt) …………………… Let me know 🙂

    Like

  4. Pingback: Shoplog #3 Oktober | Kloffies

  5. Pingback: Shoplog #4 November & December | Kloffies

Plaats een reactie